Zorgboerderij Molenzicht

Molenzicht volwassengroep :

Nelleke vd Meulen, 0529-497334

info@zorgboerderij-molenzicht.nl 

De zorgboerderij is van maandag t/m donderdag geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wijheseweg 33 8015 RB Zwolle

Molenzicht Kidzz:

Jessica Okelloh, 06-48207089

info@zorgboerderijmolenzichtkidzz.nl

dagbesteding op woensdagmiddag, zaterdag en vakantiedagen.

telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9.30- 14.00

Openhaardhout en fietsen:

Henri vd Meulen, 06-49725753

Bereikbaar van maandag t/m donderdag  van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wijheseweg 33 8015 RB Zwolle

Onze missie & Visie

We willen met de arbeidsmatige dagbesteding op Molenzicht,  mensen met een beperking laten ervaren dat ze mee tellen in de maatschappij. Niet steeds herinnerd te worden aan de beperking maar juist bezig zijn met de mogelijkheden.

Molenzicht is een zorgboerderij waar diverse doelgroepen samenwerken. Jong en oud helpt hier mee aan het hele arbeidsproces van het bedrijf. Uiteraard rekening houdend met eigen mogelijkheden. Jongeren worden gecoacht om uiteindelijk een plekje in het bedrijfsleven  te kunnen verwerven. Ouderen blijven meehelpen om het dagritme vast te houden. Kinderen krijgen op de boerderij een fijne plek om te ontspannen, plezier te hebben en zich verder te kunnen ontwikkelen op eigen tempo en met eigen mogelijkheden.

Mensen met NAH(niet aangeboren hersenletsel), ouderen (alzheimer), mensen vanuit de psychiatrie en jongeren met een grote afstand van de arbeidsmarkt werken hier samen om dit alles te kunnen verwezenlijken. om uiteindelijk te kunnen groeien, waar mogelijk naar een volgende stap!

We willen dan ook dat de mensen met een beperking op onze boerderij kunnen ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn. Iedereen kan hier zijn eigen invulling aan  geven. Het is dan ook zeer waardevol dat men mee mag werken op ons bedrijf en weten dat het zeer belangrijk is wat men doet! Weer meetellen in de maatschappij, daar gaat het om, dat is toch voor ieder mens heel belangrijk.

Daarnaast willen we graag laten zien door ons werk hoe God het leven heeft bedoeld. Een ieder is welkom en wordt gerespecteerd om wie hij of zij is. Samenwerken, elkaar de hand reiken. Ruimte geven aan elkaar zodat ieder zich op zijn eigen wijze kan ontplooien.

Er voor elkaar zijn en tijd nemen voor elkaar!