Zorgboerderij Molenzicht

Molenzicht volwassengroep :

Nelleke vd Meulen, 0529-497334

info@zorgboerderij-molenzicht.nl 

De zorgboerderij is van maandag t/m donderdag geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wijheseweg 33 8015 RB Zwolle

Molenzicht Kidzz:

Jessica Okelloh, 06-48207089

info@zorgboerderijmolenzichtkidzz.nl

dagbesteding op woensdagmiddag, zaterdag en vakantiedagen.

telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9.30- 14.00

Openhaardhout en fietsen:

Henri vd Meulen, 06-49725753

Bereikbaar van maandag t/m donderdag  van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wijheseweg 33 8015 RB Zwolle

Begeleiding:

De begeleiding voor de deelnemers op Molenzicht is voor een ieder weer anders. Er komen deelnemers die individuele begeleiding ontvangen, anderen kunnen werken in groepsverband en daarnaast komen er mensen die heel zelfstandig kunnen/willen werken, soms richting werk, anders omdat het gewoon beter gaat om alleen te werken. Als begeleiders kijken we wat een ieder nodig heeft en passen ons naar de zorgvraag aan!

Dat is erg belangrijk op Molenzicht, zorg op maat, niet omdat het moet maar vooral omdat het kan.

Er zijn diverse medewerkers in vaste dienst, velen met een zorg gerelateerde opleiding. Daarnaast werken er verschillende vrijwilligers op Molenzicht, extra gouden handen die het mogelijk maken net iets meer te bieden! Jaarlijks komen er nieuwe stagiaires, vanuit MBO/HBO zorgopleidingen.

Al met al een heel gezellig team dat werkt op vaste dagen zodat er zo min mogelijk wisselingen zijn wat betreft het personeel, wel zo fijn voor een ieder!

Na een intake, volgt er een proefmaand, is het zorgaanbod van Molenzicht passend op de zorgvraag dan gaan we na een evaluatie een zorgplan opstellen en wordt er een dossier samen gesteld, dit gebeurt in samenspraak met de deelnemer en/of familie, begeleider. Naast het zorgplan komt er activiteiten plan waarin we beschrijven welke activiteiten  we gaan doen en hoe vaak we komen op de zorgboerderij. Omdat we arbeidsmatig bezig willen zijn krijgt een ieder een activiteitenplan, wat natuurlijk steeds kan worden aangepast aan de behoefte van de deelnemer.